Aftenarrangement

Uden mad og drikke dur helten ikke!

Kom og smag på 1864. Men hvad fik soldaterne egentlig at spise i 1864? Maden var vigtig i soldaternes hverdag, og som løjtnant Ramsing skrev: “Nu har jeg spist, nu har jeg drukket, nu har jeg sovet. Nu er jeg Karl for min Hat. Det Feltliv er i grunden ikke saa Galt; naar Soldaten bare faar Æde, Drikke og Søvn saa kan han det utrolige.”

Onsdag den 19. juli åbner Historiecenter Dybbøl Banke dørene til en særlig aften, hvor vi laver soldaternes mad fra 1864. Rationen byder blandt andet på grønne ærter, flæsk, smør – og en smule brændevin! Men kan soldaterne overhovedet finde ud af at tilberede maden? Og kan du? Mød marketenderen, der sælger alt, hvad hjertet begærer, og naturligvis byder på smagsprøver. Der er også mulighed for at prøve historiecenterets andre tilbud.

Åbningstider: Arrangementet begynder kl. 19.00 og varer ca. til kl. 21.00. Dørene åbner kl. 18.30. Du kan købe din billet ved døren eller via Sønderjyllands Bookingportal. Har du besøgt historiecentret om dagen, kan du bruge samme billet til om aftenen.

Praktiske informationer: Husk godt fodtøj og en jakke.

Bestil billet på: Visitsonderjylland.dk


Periode: 19.07.2017

Program: Uden mad og drikke

TidAktivitet
18:30Dørene åbner
19:00Aktiviteter i Soldaterbyen
19:30Aftenens tema
21:00Arrangementet er slut